Palveluksessanne:

Antti Marttinen

OMT-Fysioterapeutti, alaraajaosaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

Missio: Sinun ehdoillasi, sinua kuunnellen.
Motto: Ratkaisuhan löytyy kun totuutta on ensin etsitty riittävästi.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, erkauman kuntoutus sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Fysioterapian lisäksi Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin ravitsemuksen parissa. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

Missio: Huolehtimatta hyvää.
Motto: Suurin rajoite elämässämme on oma mielemme.

mia(a)movementfysios.fi

Linda Kovanen

Ravintovalmentaja, mentaalivalmennuksen taitaja ja kannustava Personal Trainer

Lindan vahvuuksiin valmentajana kuuluvat yksilöidyn, optimaalisen ravitsemuksen rakentaminen sekä henkinen valmennus. Linda ohjaa sinua kohti tavoitteitasi tehokkaasti ja turvallisesti, olit sitten kuntoutuja, kunnonkohottaja tai aktiiviliikkuja. Lindan omaan lajivalikoimaan kuuluvat toiminnallinen harjoittelu, lenkkeily ja voimaharjoittelu. Pehmeyttä ja tasapainoa Lindan elämään tuovat säännölliset mindfulness- ja joogaharjoitukset.

Missio: Lisää liikettä arkeen ja kaikille terveempi selkä!
Motto: Tämä hetki on tärkein.

linda(a)movementfysios.fi

Tuntiohjaajat:

Riina Meisalmi

Movement Fysioksen jooga- ja pilatesohjaaja. Riinan ohjauksessa pääset pintaa syvemmälle joogan ja pilateksen maailmaan.

Kushtrim "Timi" Zhitia

Lauantaiaamujen lupsakka liikuttaja, jonka Shadow Training – Muscle Camp ei jätä varjoasikaan kylmäksi!