fbpx

Palveluksessanne:

Antti Marttinen

OMT- ja työfysioterapeutti, alaraajaosaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Mian erityisosaamisalueeseen kuuluu myös äitiysfysioterapia sekä lantionpohjan ongelmat. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Fysioterapian lisäksi Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin ravitsemuksen parissa. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

mia(a)movementfysios.fi

Meri Saarinen

Fysioterapeutti, personal trainer, Somatic Pilates -ohjaaja

Meri on fysioterapeutti, joka innostuu työstään joka päivä aina vain enemmän! Merin vahvuus on kokonaisvaltainen lähestyminen tuki- ja liikuntaelinongelmiin niin manuaalisen tekemisen kuin liikkeen ohjaamisen kautta. Merin tavoitteena on aina kuunnella asiakasta ja löytää yhteistyössä keinoja ongelmien ratkaisemiseksi. Meri uskoo vahvasti sisäisen motivaation voimaan: ”Jokaisella meistä on kyky parantua ja tällä matkalla olen rinnalla kulkemassa sekä ohjaamassa oikeaan suuntaan.”

Fysioterapian lisäksi Meri ohjaa Somatic Pilatesta niin ryhmä- kuin yksilötunteina sekä toimii personal trainerina ja fysiikkavalmentajana.

meri(a)movementfysios.fi