fbpx

Palveluksessanne:

Antti Marttinen

OMT- ja työfysioterapeutti, alaraajaosaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Mian erityisosaamisalueeseen kuuluu myös äitiysfysioterapia sekä lantionpohjan ongelmat. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin psyykkisen valmennuksen parissa. Erityisesti naisten hyvinvointi/voimavalmennus on lähellä sydäntä. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

mia(a)movementfysios.fi

Meri Saarinen

Fysioterapeutti, personal trainer, Somatic Pilates -ohjaaja

Meri on fysioterapeutti, joka innostuu työstään joka päivä aina vain enemmän! Merin vahvuus on kokonaisvaltainen lähestyminen tuki- ja liikuntaelinongelmiin niin manuaalisen tekemisen kuin liikkeen ohjaamisen kautta. Merin tavoitteena on aina kuunnella asiakasta ja löytää yhteistyössä keinoja ongelmien ratkaisemiseksi. Meri uskoo vahvasti sisäisen motivaation voimaan: ”Jokaisella meistä on kyky parantua ja tällä matkalla olen rinnalla kulkemassa sekä ohjaamassa oikeaan suuntaan.”

Fysioterapian lisäksi Meri ohjaa Somatic Pilatesta niin ryhmä- kuin yksilötunteina sekä toimii personal trainerina ja fysiikkavalmentajana.

HUOM! KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA MERILLÄ EI OLE VASTAANOTTOA MOVEMENT FYSIOKSELLA TOISTAISEKSI. MERIN TAVOITTAA SUORAAN OSOITTEESTA www.kehohaltuun.fi