Palveluksessanne:

Antti Marttinen

OMT-Fysioterapeutti, alaraajaosaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

Missio: Sinun ehdoillasi, sinua kuunnellen.
Motto: Ratkaisuhan löytyy kun totuutta on ensin etsitty riittävästi.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, erkauman kuntoutus sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Fysioterapian lisäksi Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin ravitsemuksen parissa. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

Missio: Huolehtimatta hyvää.
Motto: Suurin rajoite elämässämme on oma mielemme.

mia(a)movementfysios.fi

Meri Saarinen

Fysioterapeutti, personal trainer, Somatic Pilates -ohjaaja

Olen fysioterapeutti, joka innostuu työstään joka päivä aina vain enemmän! Vahvuuteni on kokonaisvaltainen lähestyminen tuki- ja liikuntaelinongelmiin niin manuaalisen tekemisen kuin liikkeen ohjaamisen kautta. Tavoitteenani on aina kuunnella asiakasta ja löytää yhteistyössä keinoja ongelmien ratkaisemiseksi. Uskon vahvasti sisäisen motivaation voimaan: jokaisella meistä on kyky parantua ja tällä matkalla olen rinnalla kulkemassa sekä ohjaamassa oikeaan suuntaan.

Fysioterapian lisäksi ohjaan Somatic Pilatesta niin ryhmä- kuin yksilötunteina sekä toimin personal trainerina ja fysiikkavalmentajana.

meri(a)movementfysios.fi