fbpx

Palveluksessanne:

Antti Marttinen

OMT- ja työfysioterapeutti, alaraajaosaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Mian erityisosaamisalueeseen kuuluu myös äitiysfysioterapia sekä lantionpohjan ongelmat. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin psyykkisen valmennuksen parissa. Erityisesti naisten hyvinvointi/voimavalmennus on lähellä sydäntä. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

mia(a)movementfysios.fi

Toni Vainikainen

Urheilufysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelinongelmien asiantuntija, motivoiva valmentaja ja urheiluhieroja

Toni on tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon erikoistunut fysioterapeutti, jolla on myös vahva osaaminen urheilufysioterapian ja fyysisen harjoittelun puolella. Jatkuva halu kehittyä ja kouluttautua takaavat sen, että Tonilla on hallussaan viimeisin tutkimustieto ja fysioterapia on näyttöön perustuvaa. Toni ottaa jokaisen huomioon yksilönä ja rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelmat kohti tavoitteita. Tonin ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu kehon kokonaisvaltainen harjoittaminen, suorituskyvyn parantaminen ja ja vammoja ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Toni toimii Movement Fysioksella myös Personal Trainerina ja urheiluhierojana.

toni(a)movementfysios.fi

Joonas Markko

Fysioterapeutti, personal trainer ja kokenut fysiikkavalmentaja

Joonas on kokenut personal trainer ja fysioterapeutti, jolla on noin 10 vuoden kokemus liikunta-alalta. Joonas on työskennellyt kuntoilijoiden valmentamisen ohella myös urheilijoiden kanssa – mm. Helsingin Jokereiden fysiikkavalmentajana. Ammatillisesti Joonaksen vahvuuksia ovat huolellinen asiakkaan ongelmaan perehtyminen, terapeuttisen harjoittelun ohjaaminen sekä voimaharjoittelu ja suorituskyvyn parantaminen. Joonas syventyy alaraajafysioterapiaan, ja hänen osaamisensa keskittyykin lonkan, polven ja nilkan ongelmiin.

joonas(a)movementfysios.fi