fbpx

Soita 044 244 22 66

info@movementfysios.fi

Kielotie 5 B (2krs), Tikkurila, Vantaa

044 244 22 66   info@movementfysios.fi
Kielotie 5 B (2. krs), Tikkurila, Vantaa

KIPU ON KEHOSI PYYNTÖ MUUTOKSELLE

Aloita muutos kokeneiden fysioterapeuttien ja valmentajien kanssa jo tänään.

OMT -fysioterapiaa Vantaalla Tikkurilan keskustassa!

Olemme Movement Fysios, intohimoinen ja ammattitaitoinen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä hyvinvointipalveluihin erikoistunut klinikka Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Manuaalisen terapian konkarimme (OMT, Maitland Concept) sekä huippuvalmentajamme palvelevat Sinua avarissa ja monipuoliseen harjoitteluun ja kuntoutukseen suunnitelluissa tiloissa. Vankka kokemuksemme takaa avun haastavissakin tilanteissa.

Varaa aika tilanteesi kartoitukseen jo tänään!

Yhteistyössä

                        
Ajankohtaista

KITARISTIN KYYNÄRPÄÄKIPU – KUINKA AMORPHIS -KITARISTIN KYYNÄRPÄÄ KUNTOUTETTIIN

Helsinkiläinen Amorphis on Suomen tunnetuimpia metalliyhtyeitä. Yhtye on toiminut vuodesta 1990 ja nyt vuonna 2020 yhtye juhlistaa 30-vuotista...

Soitinrakentajan kokemuksia Movement Fysioksen Personal Trainingista

Soitinrakentaja Jani Koposen kokemus oli, että oma fyysinen kunto ei ole paras mahdollinen. Lääkärikäynti uniongelmien takia ravisteli Janin...

Urheilufysioterapeutin tekemä lihastasapainokartoitus kertoo, mihin lihasvoimaharjoittelussa kannattaa panostaa

  Milloin nuori urheilija tarvitsee fysioterapeutin tekemän lihastasapainokartoituksen? Ainakin silloin, kun nuoren kasvupyrähdys on kesken ja...

Apua, miten valkkaan valkun?

”Nykyään on ihmisille tarjolla sen seitsemäätoista sorttia erilaisia terapeutteja, body using advicereita, nutrition guruja ja vaikka sun mitä....

Näkökulmia takareisivamman kuntoutukseen

Takareisivammojen uusiutumisaste on häkellyttävän korkea ja sen oletetaan johtuvan puutteellisesta kuntoutumisesta ja harjoittelusta vamman jälkeen....
 
 

Asiakkaamme kertovat

”Pitkään jatkuneisiin jalkaongelmiin sain vinkin kokeilla Movement Fysiosta Tikkurilassa. Sinne siis ja Antin asiakkaaksi.
Siitä lähtikin pitkä prosessi, jossa Antti sai minut, innokkaan kuntojuoksijan, tajuamaan, miten tärkeä on ymmärtää koko kehon toimintaa.Vuoden verran tein harjoitteita, välillä tsekattiin ja muuteltiin ohjelmia. Nyt ollaan tilanteessa, missä isoimmat ongelmat on selätetty ja juoksu kivutonta.
Antti osaa asiansa – monelle on tiukka paikka, kun keho sanoo sopimuksen irti ja mieli on maassa. Antti osaa tsempata ja hyvä huumorintaju on yksi tärkeä osa hänen työskentelyssään. Hän ottaa asiakkaan ongelmat tosissaan mutta osaa keventää mieli maassa synkistelevää asiakasta!
Samassa prosessissa otin mukaan Merin fasciakäsittelyt. Tehokasta kidutusta,sanoisin – huumorilla tietenkin!! 😀 Suosittelen!

ISO KIITOS MOVEMENT FYSIOKSEN RAUTAISET AMMATTILAISET!”

Päivi K., aktiivijuoksija

”Valitsin Movement Fysioksen koska fysioterapia ja valmennuspalvelut vaikuttivat sopivan hyvin myös kuntoliikkujalle.
Voin suositella Movement Fysiosta muillekin. Ammattilaisen ohjauksessa treenaaminen on ollut helppoa, turvallista ja tehokasta. Fiilis liikkumiseen on positiivinen ja tulee kokeiltua uusia asioita, mitä ei itselle välttämättä tulisi mieleenkään. Asiantuntija katsoo, että liikkeet tehdään oikein ja toimii omalla ajalla tehtävässä harjoittelussa ”järjen äänenä”. Harjoittelussa haetaan omia rajoja ja huomioidaan myös niitä ei niin pinnalla olevia asioita.”

Juuso H., 27 v.

”BabyBalance ryhmät mukavia ja sopivia vauvoille sekä äideille. Erityisesti suosittelen äitiysfysioterapian palveluita sekä hierontaa. Korkea ammattitaito näkyy ja apua on saatavilla monennäköiseen vaivaan.”

Satu L.

”Selkävaivojen kanssa taistelua useampi vuosi, eikä lääkäreiltä suoraa apua. Movement Fysioksella käyntien jälkeen taas onnistuu suorassa kulkeminen. Ensin todella hyvät ja kattavat tutkimiset, sen jälkeen hoito, kuntoutus ja ylläpito osaavilla menetelmillä. Suuri kiitos!”

Tuomas M.

”Asiantuntevalta henkilökunnalta olen saanut apua sekä olkapää- että alaselkävaivoihin. Voin lämpimästi suositella.”

Mika N.

”Polvi jo viittä vaille kunnossa. Vielä kuukausi sitten en päässyt kyykkyyn! Ei voi muuta kuin suositella 👍👍👍”

Melissa A.

”Suosittelen! Olen saanut sekä Mialta että Antilta erinomaisen asiantuntevaa alaraajakuntoutusta sekä hyvät ohjeet jatkotoimiin. Myönteisestä, kokonaisvaltaisesta ja ystävällisestä palvelusta vielä plussa päälle :)”

Tiia S.