Koulutus

AMMATTILAISILLE

Fysioterapeutit ja personal trainerit

Koulutuksemme pohjautuvat laajaan käytännön tekemiseen ja osaamiseen sekä uuteen ja korkeatasoiseen teoriatietoon. Järjestämme koulutuksia ja workshoppeja fysioterapeuteille tutkimisen ja hoitotyön syventämiseksi sekä personal trainereille erilaisten vaivojen huomioon ottamiseksi harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Koulutuksistamme saat kattavasti työkaluja TULE-fysioterapian ammattilaisena toimimiseen sekä harjoittelun suunnitteluun TULE-vaivat ja -sairaudet huomioiden.

Voit tiedustella työyhteisöllesi räätälöityä koulutuspakettia info@movementfysios.fi

LAJIKURSSIT

Liikunta-alan ammattilaisille, liikunnan harrastajille, ja kaikille kehonpaino-, liikkuvuus- ja juoksuharjoittelusta kiinnostuneille.

Koulutussisältömme on kattava ja tarjoaa harrastajalle ymmärrystä liikkuvuusharjoittelun, kehonpainoharjoittelun ja juoksun yhdistämisestä.
Lajikurssien tarkemmat sisällöt alla:

Juoksijan fysioterapeuttinen harjoittelu

TULOSSA SYKSYLLÄ 2018

Koulutuksen runko antaa toimivat ja valmiit eväät kehonpainoharjoitteluun, tutustuttaa juoksuharjoitteluun ja antaa työkaluja liikkuvuuden kehittämiseen.

Tutustumme harjoitteisiin, joilla luodaan riittävä pohjakunto, jotta kudokset vahvistuvat vaativampaa kuormitusta varten. Nämä ovat koko juoksun oheisharjoittelun ydin!

Juoksun lajiharjoitteet tuovat harjoitteluun mielenkiintoa ja tarjoavat kokeneellekin treenaajalle haastetta kehonhallinnan, liikkuvuuden ja voiman suhteen. Juoksuharjoitteita käydään läpi vielä tarkemmin kevään / kesän Juoksuworkshopissa, joka pidetään ulkona. Lajiharjoitteissa voidaan käyttää apuna mm. kuminauhoja, puolapuita ja / tai harjoituskaveria.

Koulutuksen toisena päivänä perehdymme syvemmin ylävartalon kehonpainoharjoitteluun mutta perusteet käymme läpi jo ensimmäisenä päivänä. Eteneminen kannattaa suunnitella maltillisesti, sillä usein voimat kehittyvät tukikudoksia nopeammin.

 

WORKSHOPIT

Golfarin terve ja vahva keskivartalo -workshop 26.5.2018

Kouluttajat:

Antti Marttinen, Fysioterapeutti OMT, Personal Trainer
Mia Marttinen, Fysioterapeutti CMP, Maitland erik.

Hinta 99€, sis. kirjallisen materiaalin, kahvin ja pientä purtavaa.

Sitovat ilmoittautumiset 21.5. mennessä; mia(@)movementfysios.fi