Liikuntaryhmät

Tuntivaraukset toistaiseksi s-postilla: mia@movementfysios.fi
Pilates alkeet

Maanantaisin 13.8.-22.10.
klo 18:10-19:10

Pilates alkeet tunti sopii sinulle, joka vasta aloitat pilatesharrastusta tai olet harrastanut lajia satunnaisesti. Tunneilla opit pilateksen perusteet: kehon asennon hallinnan, syvien rankaa tukevien lihasten oikeaoppisen käytön, hengityksen ja paljon muuta! Tunneilla tehdään liikkeet rauhallisessa rytmissä ja opetellaan käyttämään kehoa uudella, tarkoituksenmukaisella tavalla. Alkeistuntien jälkeen tiedät, mitä tarkoittavat lapatuki, lantion neutraali asento ja syvät vatsa- ja selkälihakset sekä ennen kaikkea osaat hyödyntää tietoa arjen liikkumisessasi. Laji sopii kaikille iästä ja liikuntataustasta riippumatta. (Huom! Raskaana oleville ja vastikään synnyttäneille tulossa oma kurssi.)

”Kymmenen kerran jälkeen tunnet eron, kahdenkymmenen kerran jälkeen näet eron ja kolmenkymmenen kerran jälkeen sinulla on uusi keho.” Joseph Pilates

Tunnit ohjaa fysioterapeutti, pt, Somatic-pilatesohjaaja Meri Saarinen.

Jos sinulla on kysyttävää, tai pohdit vielä tunneille osallistumista, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Huom! 3.9 ei tuntia!!!
Hinta: 250€ (maksuvälineenä myös liikuntaseteli, ePassi ja edenred)
Ilmoittautumiset: meri@movementfysios.fi

BabyBalance

Keskiviikkoisin 15.8.-17.10.
klo 10.00-11.00

BabyBalance on äideille suunnattu synnytyksen jälkeiseen palautumiseen keskittynyt tunti, jossa vauvat saavat olla mukana. BabyBalanceen voi osallistua pian synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan tai niin pian kuin lääkäri antaa siihen luvan. Pääpaino BabyBalance-tunneilla on lantionpohjan ja keskivartalon tuen vahvistamisessa Pilateksesta ja Joogasta tuttujen liikkeiden avulla. Tunnilla huomioidaan erityisesti raskauden ja synnytyksen aiheuttamat muutokset kehossa. Vauvat saavat olla mukana osassa liikkeissä, tai pötkötellä vain vieressä matolla. Sinä päätät. Tunneilla edetään rauhallisesti, myös pienten ehdoilla.

Tunnit ohjaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin ja äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeuttimme Mia Marttinen

Huom! 19.9. tunti poikkeuksellisesti vasta 17.15-18.15
Hinta: 175€
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mia@movementfysios.fi

FysioBalance

FysioBalance on rauhallista mutta tehokasta treeniä, joka yhdistelee joogan ja pilateksen komponentteja.

TULOSSA

Flow jooga

Flow joogassa yhdistyvät hengityksen kuljettama virtaava liike, tasapainoharjoitukset sekä kehoa monipuolisesti vahvistavat ja avaavat liikkeet. Tunti on leikkisä, hieman haastavakin mutta ilman turhia paineita ja suorittamista! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, avoin mieli riittää!

TULOSSA

Fascia syvävenyttely

TULOSSA

Shadow Training - Muscle Camp

Shadow Training – Muscle Campissa Movement Fysioksen kattava laite- ja välinevalikoima antavat sinulle avaimet monipuoliseen ja tehokkaaseen liikkumiseen niin, että varjosikaan ei jää kylmäksi! Kyllä vaan! Pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle korkealaatuista ohjausta vähän kovemmalla sykkeellä lauantaiaamuisin. Tästä liikuntaryhmästä saat voimaa ja energiaa arkeen.

TULOSSA

Tilauksesta ohjaamme pienryhmiä myös urheiluseuroille ja yrityksille.