Liikuntaryhmät

Tuntivaraukset toistaiseksi s-postilla: mia@movementfysios.fi
Flow jooga

Tiistaisin klo 17:30

Flow joogassa yhdistyvät hengityksen kuljettama virtaava liike, tasapainoharjoitukset sekä kehoa monipuolisesti vahvistavat ja avaavat liikkeet. Tunti on leikkisä, hieman haastavakin mutta ilman turhia paineita ja suorittamista! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, avoin mieli riittää!

Pilates

Tiistaisin klo 18:45

Pilateksessa tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia, opettelemalla fysiologisesti oikeanlaisia liikeratoja sekä syventämällä hengitystä. Tunti sopii myös aloittelijoille.

FysioBalance

Keskiviikkoisin klo 18:45

FysioBalance on rauhallista mutta tehokasta treeniä, joka yhdistelee joogan ja pilateksen komponentteja.

Kausi starttaa keskiviikkona 28.3.!

Shadow Training - Muscle Camp

Shadow Training – Muscle Campissa Movement Fysioksen kattava laite- ja välinevalikoima antavat sinulle avaimet monipuoliseen ja tehokkaaseen liikkumiseen niin, että varjosikaan ei jää kylmäksi! Kyllä vaan! Pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle korkealaatuista ohjausta vähän kovemmalla sykkeellä lauantaiaamuisin. Tästä liikuntaryhmästä saat voimaa ja energiaa arkeen.

TULOSSA

Äiti & vauva -jumppa

Rentouttava ja rauhallinen vartalon liikkuvuutta ja voimaa lisäävä tunti, jossa yhdistyvät liikkuvuus- ja voimaharjoittelu sekä yhdessäolo lapsen kanssa.

TULOSSA

Fascia syvävenyttely

TULOSSA

Tilauksesta ohjaamme pienryhmiä myös urheiluseuroille ja yrityksille.