fbpx

Personal training -palvelut Tikkurilassa

PERSONAL TRAINING -STUDIOSI TIKKURILAN KESKUSTASSA!

 

 

Movement Fysios Personal Trainer

Movement Fysios Personal Trainerin tehtävä on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen. Kaikki personal trainerimme ovat jatkokoulutettuja fysioterapeutteja. Pääset näin tavoitteeseesi ammattitaitoisessa ja turvallisessa ohjauksessa. 

 

Suunnitelmallinen yksilövalmennus kannustavan ja kirittävän personal trainerin kanssa

Personal trainerimme avulla voit kasvattaa lihasvoimaa, pudottaa painoasi, palata liikunnan pariin synnytyksen jälkeen tai aloittaa isomman elämäntapamuutoksen. Yksilövalmennuksemme voivat sisältää esimerkiksi liikuntasuunnitelman, treenisuunnitelman Lapin vaellusta varten tai tavoitettasi tukevat harjoitukset kuntosalille tai lenkkipolulle. Asiakas ja personal trainer sopivat yhdessä valmennustapaamisten sisällöstä ja ajankohdista. Voit valita valmennuspaketeistamme itsellesi sopivimman.

Haluatko kokeilla, miltä tuntuu treenata ammattilaisen kannustaessa ja valvoessa suoritustekniikoitasi? Movement Demo on Movement Fysioksen personal trainerin ohjaama harjoitus, jonka aikana saat käsityksen harjoittelusta valmentajan opastuksella. Demotunti ei sisällä harjoitusohjelman tekoa. 

Kuuden ja kymmenen kerran valmennuspaketin voit halutessasi maksaa kahdessa erässä, 20 ja 30 kerran paketit kahdessa tai kolmessa erässä. 

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, soita 044 244 2266 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

Movement Fysioksen personal trainerit ovat käytettävissäsi myös silloin, kun kaipaat lähinnä päivitystä treeniohjelmaasi tai haluat sinulle laaditun yksilöllisen kotiharjoitteluohjelman. 

 

YKSILÖLLISEN FYSIOVALMENNUKSEN HINNASTO

 

Demo 50€

Harjoitusohjelma 90 min 169€

 

Yksilöllinen Fysiovalmennus 3 x 60 min 285€

Yksilöllinen Fysiovalmennus 6 x 60 min 570€

Yksilöllinen Fysiovalmennus 10 x 60 min 950€

Yksilöllinen Fysiovalmennus 20 x 60 min 1700€

Yksilöllinen Fysiovalmennus 30 x 60 min 2400€

 

Kaverin kanssa kondikseen

Movement Fysioksen parivalmennuksissa tarkoitus on saavuttaa pysyviä tuloksia. Asiakkaamme saavat treenata valmennustapaamisissa omassa rauhassa Tikkurilan personal training -studiollamme. 

Olisiko parivalmennus sinun juttusi? 

 

PARIVALMENNUSHINNASTO

 

Starttitapaaminen

Starttitapaamisessa kartoitetaan Teidän tavoitteitanne ja toiveitanne tulevan valmennuksen tiimoilta. Keskustelun tiimoilta voimme hahmotella, miten voimme auttaa Teitä matkalla kohti tavoitteitanne huomioiden lähtötilanteenne. Personal Training -valmennuksessa henkilökemialla on iso merkitys valmennuksen onnistumiseen, siksi on hyvä tutustua etukäteen. 

Hinta 0€

 

PariFemma

Valmennuksen kesto ja yhteistapaamiset: yhteistreenejä on viisi, tapaamiset viikon välein. 

Hinta 349€ / hlö

 

PariValmennus 20

Tämä valmennus sopii ennen muuta elämäntapamuutoksen aloittamiseen mutta myös aktiivisemmille liikkujille viemään treenaamisen intensiteettiä uudelle tasolle. Valmennuksen pituus on 6 kk. 

Hinta 1199€ / hlö

 

Pienryhmävalmennus

Oletko halunnut lähteä mukaan personal training –valmennukseen, mutta koet epävarmuutta siitä, onko se sittenkään minua varten?  

Movement Fysioksen liikuntaryhmät ovat olleet alusta asti hyvin suosittuja. Nyt viemme liikuntaryhmiemme pienryhmäajatusta valmennukselliseen suuntaan ja ryhmäkokoa vielä pienemmäksi 4-5 hengen pienryhmiin. 

Nyt Sinulla olisikin loistava tilaisuus lähteä uuteen ryhmään mukaan! Ryhmä starttaa heti, kun ilmoittautuneita on tarpeeksi. Yhteistreenit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.15 – 20.15. eli kahdesti viikossa. Ryhmään sitoudutaan 9 kuukaudeksi siitä syystä, että elämäntapamuutos ei todellakaan tapahdu hetkessä. Valmennuksen aikana opit paljon uutta harjoittelusta, palautumisesta, ravinnosta ja ylipäätään hyvinvoinnista.

Valmentajan näkökulmasta pienryhmävalmennukset ovat niitä kaikkein mukavimpia valmennuksia. Kun ryhmäläisillä on samankaltaiset tavoitteet, syntyy tsemppihenki ja kannustava ilmapiiri kuin itsestään. 

 

Pienryhmävalmennus 9 kk 2250€ (250€ / kk)

 

Itä-Helsingin alueella personal training -yhteistyötä teemme Innosta personal trainerin kanssa.

Fitness- ja painonnostovalmennuksessa yhteistyökumppanimme on Murves.

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti

15 + 7 =