Valmennus

Personal Training -yksilövalmennus

Personal training -valmennus suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Valmennus voi sisältää tapaamisia 2-8 tuntia kuukaudessa, riippuen tavoitteistasi ja tuen tarpeestasi. Kaikille valmennettavillemme suosittelemme säännöllistä testausta sekä myös liikuntaohjelman päivitystä säännöllisin väliajoin.  

Valmennuksen sisältö:

  • Tilannekartoitus ja harjoitusohjelma voima-, kestävyys-, liikkuvuusominaisuuksille tavoitteen mukaan
  • Ruokavalio-ohjeistus
  • Seuranta

Tarkemman kuvan valmennuksistamme saat lukemalla kirjoituksen Valmennuksen aloitus – perusasiat kuntoon, hienostelu sikseen , jossa avaamme filosofiaamme harjoittelun aloittamiseen tarkemmin.

Kysy tarjousta puhelimitse, sähköpostitse info@movementfysios.fi tai alla olevalla lomakkeella.


FMS Functional movement screen -testaus

FMS -testaus kartoittaa varsin kattavasti kehosi heikkouksia ja vahvuuksia liikkuvuudessa, liiketaidossa ja voimaominaisuuksissa. Dataa voidaan käyttää valmennuksen suunnittelussa eteenpäin.
Teemme FMS -testauksia myös urheiluseuroille.

Hinta 90€


Etävalmennus

Valmennus sinulle, jolle kulkeminen tai välimatka on este tapaamisille. Voimaharjoittelussa sinulla on jo perustekniikat ainakin auttavasti hallussa.

Valmennuksessa saat tavoitteesi mukaisen 4 viikon harjoitusohjelman kerrallaan sekä viikottaisen sähköpostiseurannan, tsemppauksen ja option kysyä mitä vain harjoitteluun liittyvää. Jokaiseen asiaan pyritään löytämään ratkaisu!

Hinta 120€ / kk.

Ravinto-/hyvinvointivalmennus

Haluatko voida paremmin? Kärsitkö mahdollisesti vatsavaivoista? Ravinto- ja hyvinvointivalmentajamme Lindan erityisosaamista ovat liikkujan ruokavaliot ja erityisesti kasvisruokavaliot. Valittavanasi on valmiita ravinto- ja hyvinvointipaketteja mutta valmennus voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan.

Ravitsemuksen lisäksi valmennuksesta saat vinkkejä liikunnan lisäämiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Lisätietoa ravinto- ja hyvinvointivalmennuksistamme saat yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla linda@movementfysios.fi.

Alla esimerkkejä hyvinvointipalveluistamme:

Henkilökohtainen ruokavalio

Sisältää yhden 75 min tapaamisen valmentajan kanssa. Ruokavalio-ohjaus sisältää 3 päivän ruokapäiväkirja-analyysin, minkä pohjalta laadimme sinulle yhdessä tavoitteitasi tukevan ruokavalion. Ruokavalio pitää sisällään esimerkkiateriarytmin ja esimerkkiateriat. Voidaan toteuttaa myös puhelimitse koko Suomen alueella.

 

149€

Seurantavalmennus etänä

Seurantavalmennus toteutetaan sähköpostin välityksellä. Seurantavalmennuksessa saat tukea tavoitteidesi saavuttamiseen ja mahdollisuuden tarkentaviin kysymyksiin. Valmentaja sitoutuu vastaamaan kysymyksiisi viikottain.

 

50€/kk

Seurantatapaaminen studiolla

Seurantatapaaminen sisältää yhden 45 min mittaisen tapaamisen valmentajan kanssa. Tapaamisella voimme työstää ruokailuun liittyviä haasteita yhdessä. Haasteenasi voi olla esimerkiksi tunnesyöminen, huono ruokarytmi, sokeristen herkkujen liiallinen syöminen, hidas ruoansulatus tai ehkä et vain yksinkertaisesti ehdi syödä järkevästi ja haluat apua ruokailusi järkevöittämiseen.

 

85€

Elämäntaitovalmennus

Onko sinun vaikea hallita aikaa? Elätkö jatkuvassa kiireessä? Koetko, että tasapainon löytäminen on hankalaa? Toteutatko niitä asioita elämässä, joita todella haluat? Koetko, että jokin jarruttaa sinua ja estää pääsemään tavoitteeseesi? Elämäntaitovalmennuksessa saat välineitä esimerkiksi ajanhallintaan ja stressinhallintaan tai vaikka apua omien tavoitteiden saavuttamisessa. Valmennuksessa sisältää itsetutkiskelua sekä erilaisia harjoituksia ja tehtäviä, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi. Suosittelemme ensimmäisen käynnin pituudeksi 75 min, jossa kartoitamme elämäntilanteesi ja suunnittelemme yhdessä valmennuksen sisällön.

 

100€/h

3 kk Ravintovalmennus -paketti

Ennen valmennuspaketin ostamista tulee asiakkaan hankkia itselleen henkilökohtainen ruokavalio (149€). 3kk paketti sisältää: Viikottaisen yhteydenpidon (3x 50€) sekä 2 x seurantatapaaminen tai puhelu (2 x 85€). Valmentaja sitoutuu vastaamaan sinulle kerran viikossa kysymyksiisi joko meilitse tai tekstiviestillä. Seuranta voidaan toteuttaa myös lähettämällä kuvia ruokailuista valmentajalle, joista saat palautteen ja tukea haastaviin tilanteisiin. Ensimmäinen seurantatapaaminen/puhelu suositellaan pidettävän valmennuksen alkuvaiheessa ja toinen valmennuksen päätyttyä. Lisätapaamiset/puhelut + 85€

 

295€

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti

6 + 13 =