Movement Fysios tarjoaa erittäin laadukkaat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennukset ja asiantuntijaluennot yrityksille sekä yhteisöille!

Monipuolisten hyvinvointipalveluidemme kautta luodaan hyvinvoivia työpaikkoja ja kannattavampia yrityksiä. Panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin on suora mahdollisuus säästää yrityksen sairauskuluissa sekä tehostaa tuottavuutta ja työtehoa. Useiden tutkimusten mukaan terveet ja kunnostaan huolta pitävät työntekijät tekevät työnsä tehokkaasti ja sairastavat vähemmän. Asiantuntijamme ovat pitkälle koulutettuja sekä työskennelleet vuosia työterveyshuollon ja vakuutusyhtiöiden palveluntuottajina ja omaavat tätä kautta hyvin laajan osaamisen. Palvelumme räätälöidään aina yrityksen tai yhteisön tarpeiden mukaan ja voidaan koostaa esimerkiksi;

  • Asiantuntijaluennoista (aiheina mm. terveys, uni, palautuminen, elämänhallinta, liikunta, ravinto)
  • Yksilöllisestä hyvinvointianalyysistä (Firstbeat)
  • Personal Training -palveluista
  • Ravintovalmennuksesta
  • Mentaalivalmennuksesta (NLP)
  • Privaattitunneista tiloissamme

Valmennukset toteutamme tarpeiden mukaan yksilö- tai pienryhmämuotoisena, joko Movement Fysioksella Tikkurilassa tai esim. yrityksen omissa tiloissa.

Esimerkkejä valmennuspaketeistamme löydät täältä

Kauttamme järjestyvät myös hyvin monipuoliset workshopit (kesto 2-8h teemoittain) sekä lyhyet ja pitkät juoksukoulut, joiden tavoitteena voi olla esimerkiksi yritysmaratonviestille osallistuminen tai yksilöllisempi ”Kävelijästä juoksijaksi”.

Valmiit workshopit löydät täältä

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä rautaiseen tiimiimme! Suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus juuri teille.

9 + 13 =