fbpx

Koulutuspalvelut

AMMATTILAISILLE

Fysioterapeutit ja personal trainerit

Koulutuksemme pohjautuvat laajaan käytännön tekemiseen ja osaamiseen sekä uuteen ja korkeatasoiseen teoriatietoon. Järjestämme koulutuksia ja workshoppeja fysioterapeuteille tutkimisen ja hoitotyön syventämiseksi sekä personal trainereille ja urheiluvalmentajille erilaisten vaivojen huomioon ottamiseksi harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Koulutuksistamme saat kattavasti työkaluja TULE-fysioterapian ammattilaisena toimimiseen sekä harjoittelun suunnitteluun TULE-vaivat ja -sairaudet huomioiden.

Voit tiedustella työyhteisöllesi tai urheiluseurallesi räätälöityä koulutuspakettia info@movementfysios.fi

LAJIKURSSIT

Liikunta-alan ammattilaisille, liikunnan harrastajille, ja kaikille kehonpaino-, liikkuvuus- ja juoksuharjoittelusta kiinnostuneille.

Koulutussisältömme on kattava ja tarjoaa harrastajalle ymmärrystä liikkuvuusharjoittelun, kehonpainoharjoittelun ja juoksun yhdistämisestä.

Uutena lajina harrastajille suunnattuihin koulutuksiimme on tulossa golf. Golfkoulutukset toteutamme yhdessä Ringside Golfin valmentajien Samuli Seppälän ja Joel Virtasen kanssa.

Lajikurssejamme ovat mm.:

  • Juoksijan fysioterapeuttinen harjoittelu
  • Golfarin terve ja vahva keskivartalo
LUENNOT JA WORKSHOPIT - myös yrityksille ja yhteisöille

Oppia ikä kaikki!

Sytytämme oppimisen ilon kipinän ja onnistumisen kokemukset toiminnallisilla workshopeillamme.

Movement Fysioksen workshopit eri aiheista rakentavat ja sparraavat osallistujien tietotasoa sekä tankkaavat intoa, iloa ja inspiraatiota harjoitteluun.

Valmennukselliset workshoppimme pyrkivät ratkomaan tyypillisimpiä tiedollisia tai taidollisia ongelmia toiminnallisin esimerkein ja konkreettisia ratkaisumalleia tarjoten, ennen muuta luovasti.

Menestyt, kun tiedät mitä teet ja teet sen hyvin!

Tietoa tulevista workshopeista löydät Facebook-sivuiltamme.