fbpx

Personal training -palvelut Tikkurilassa

Personal trainer Vantaalla juuri sinulle!

Personal training suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Se voi tarkoittaa juoksuharjoittelua Vantaan kauniissa luonossa tai voimaharjoittelua Tikkurilan keskustassa studiossamme vaellusretkeä varten. Personal training voi sisältää tapaamisia 2-8 tuntia kuukaudessa, riippuen tavoitteistasi ja tuen tarpeestasi. Kaikille valmennettavillemme suosittelemme säännöllistä testausta sekä liikuntaohjelman päivitystä säännöllisin väliajoin

Personal training on tavoitteellista valmennusta, jossa alkutestien jälkeen laaditaan harjoitussuunnitelma. Movement Fysioksen personal trainer seuraa ja motivoi harjoittelua koko valmennuksen ajan. Se tarkoittaa yhteisiä treenejä, yhteydenpitoa ja erityyppisiä harjoitusmuotoja. Kehitystä seurataan aktiivisesti välitestein. Personal training -asiakkaidemme kokemukset puhuvat puolestaan! Saavutat tuloksia!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, soita 044 244 2266
tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

Movement personal training, mitä se on?

Tarjoamme valmennusta Vantaalla Tikkurilassa upeissa studiotiloissa moniammatillisen valmentajatiimin turvin! Kaiken keskiössä on asiakas sekä alansa huippua edustavat personal trainerit.  Hyödynnämme treeniasiakkaillamme urheiluvalmennuksen toimivia menetelmiä studiolla, joka suo upeat puitteet laadukkaan personal trainingin toteuttamiseen. Kaikki valmentajamme ovat fysioterapeutteja koulutukseltaan.

Personal training -kokonaisuuden sisältö:

  • Tilannekartoitus ja harjoitusohjelma voima-, kestävyys-, liikkuvuusominaisuuksille tavoitteen mukaan
  • Ruokavalioanalyysi ja -ohjeistus
  • Yhteisiä treenejä
  • Seuranta
  • Kupponen tai pari kahvia

Tarkemman kuvan valmennuksistamme saat lukemalla kirjoituksen Valmennuksen aloitus – perusasiat kuntoon, hienostelu sikseen , jossa avaamme filosofiaamme harjoittelun aloittamiseen tarkemmin.

 

Personal training hinnat (Vantaa) :

Movement -treenipaketti
Sisältää 10 harjoitusta sekä yllä kuvatut personal training -kokonaisuuden osa-alueet Tikkurilan treenistudiolla
Hinta: 990 sis. alv 24%

Movement -fysiotreenipaketti
10 fysioterapiakertaa sisältää samat asiat kuin personal training mutta tähtää kivun tai liikerajoituksen minimoimiseen. Kyse on siten fysioterapiana kirjattavasta harjoittelusta.
Hinta: 930 sis. alv 0%

Kysy tarjousta puhelimitse, sähköpostitse info(@)movementfysios.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Itä-Helsingin alueella personal training -yhteistyötä teemme Innosta personal trainerin kanssa.

Fitness- ja painonnostovalmennuksessa yhteistyökumppanimme on Murves.

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti

4 + 3 =