fbpx

Personal training -palvelut Vantaalla

”Jo ensimmäisten kuukausien aikana paino on pudonnut 10 kg” – Jani K., soitinrakentaja

PERSONAL TRAINING -STUDIOSI TIKKURILAN KESKUSTASSA!

 

Movement Fysios Personal Trainer – tavoitteellista harjoittelua Vantaan studiolla

Movement Fysios Personal Trainerin tehtävä on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen. Kaikki personal trainerimme ovat jatkokoulutettuja fysioterapeutteja. Pääset näin tavoitteeseesi ammattitaitoisessa ja turvallisessa ohjauksessa.

Suunnitelmallinen personal training kannustavan ja kirittävän personal trainerin kanssa

Personal trainerimme avulla voit kasvattaa lihasvoimaa, pudottaa painoasi, palata liikunnan pariin synnytyksen jälkeen tai aloittaa isomman elämäntapamuutoksen. Movement Fysioksen personal training voi sisältää esimerkiksi treenisuunnitelman Lapin vaellusta varten tai tavoitettasi tukevat harjoitukset kuntosalille tai lenkkipolulle. Asiakas ja personal trainer sopivat yhdessä valmennustapaamisten sisällöstä ja ajankohdista. Voit valita valmennuspaketeistamme itsellesi sopivimman.

Haluatko kokeilla, miltä tuntuu treenata ammattilaisen kannustaessa ja valvoessa suoritustekniikoitasi? Movement Demo on Movement Fysioksen personal trainerin ohjaama harjoitus, jonka aikana saat käsityksen harjoittelusta valmentajan opastuksella. Demotunti ei sisällä harjoitusohjelman tekoa.
Kuuden ja kymmenen kerran valmennuspaketin voit halutessasi maksaa kahdessa erässä, 20 ja 30 kerran paketit kahdessa tai kolmessa erässä.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, soita 044 244 2266 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Movement Fysioksen personal trainerit ovat käytettävissäsi myös silloin, kun kaipaat lähinnä päivitystä treeniohjelmaasi tai haluat sinulle laaditun yksilöllisen kotiharjoitteluohjelman.

 

PERSONAL TRAINING-HINNASTO VANTAA

Demo 50€
Harjoitusohjelma 90 min 169€

Personal Training 3 x 60 min 285€
Personal Training 6 x 60 min 570€
Personal Training 10 x 60 min 950€
Personal Training 20 x 60 min 1700€
Personal Training 30 x 60 min 2400€

 

Kaverin kanssa kondikseen

Movement Fysioksen parivalmennuksissa tarkoitus on saavuttaa pysyviä tuloksia. Asiakkaamme saavat treenata valmennustapaamisissa omassa rauhassa Tikkurilan personal training -studiollamme.
Olisiko parivalmennus sinun juttusi?

 

PARIVALMENNUSHINNASTO

Starttitapaaminen
Starttitapaamisessa kartoitetaan Teidän tavoitteitanne ja toiveitanne tulevan valmennuksen tiimoilta. Keskustelun tiimoilta voimme hahmotella, miten voimme auttaa Teitä matkalla kohti tavoitteitanne huomioiden lähtötilanteenne. Personal Training -valmennuksessa henkilökemialla on iso merkitys valmennuksen onnistumiseen, siksi on hyvä tutustua etukäteen.
Hinta 0€

PariFemma
Valmennuksen kesto ja yhteistapaamiset: yhteistreenejä on viisi, tapaamiset viikon välein.
Hinta 349€ / hlö

PariValmennus 20
Tämä valmennus sopii ennen muuta elämäntapamuutoksen aloittamiseen mutta myös aktiivisemmille liikkujille viemään treenaamisen intensiteettiä uudelle tasolle. Valmennuksen pituus on 6 kk.
Hinta 1199€ / hlö

 

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksemme ovat kokonaan tauolla vallitsevan koronatilanteen takia. Ilmoitamme uusien ryhmien starttaamisesta heti pandemiatilanteen helpotuttua.

 

Itä-Helsingin alueella personal training -yhteistyötä teemme Innosta personal trainerin kanssa.
Fitness- ja painonnostovalmennuksessa yhteistyökumppanimme on Murves.

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti

12 + 15 =

Personal Training Vantaa
Voimavalmennus Vantaa
Äitiysliikunta Vantaa
Personal training testaus Vantaa
Juoksuanalyysi Vantaa