fbpx

Fysioterapian ammattilaisemme Tikkurilassa:

Antti Marttinen

OMT- ja alaraajafysioterapeutti, urheilufysioterapian osaaja ja innostava valmentaja

Antti on tuki- ja liikuntaelinfysioterapian konkari, joka on vahvimmillaan pitkittyneiden raajaongelmien ja lihasvammojen jälkitilojen kuntoutuksessa. OMT-koulutuksen tuoma ammattitaito takaa sinulle huolellisen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelun. Kivun hoidossa Antin valikoimaan kuuluu myös akupunktio.
Antti pyrkii asiakasta aktivoivaan hoitolinjaan erityisesti alaselkä- ja alaraajaongelmissa. Lisäksi Antti toimii personal trainerina.

antti(a)movementfysios.fi

Mia Marttinen

Fysioterapeutti, manuaalisen terapian taituri ja valmentaja

Mia on kokenut fysioterapeutti, jonka vahvuutena on niska- ja olkapäävaivojen kliininen tutkiminen ja hoito, sekä aktiivinen harjoitteluterapia. Mian erityisosaamisalueeseen kuuluu äitiysfysioterapia, lantionpohjan ongelmat, purentaelinongelmat sekä akupunktio. Maitland Concept -koulutuksen tuoma syvällinen osaaminen takaa tutkimisen ja hoidon erittäin korkean tason. Mia tekee taikojaan valmentajana, niin fyysisen suorituskyvyn kuin psyykkisen valmennuksen parissa. Erityisesti naisten hyvinvointi/voimavalmennus on lähellä sydäntä. Mialta myös napakammat fasciakäsittelyt.

mia(a)movementfysios.fi

Joonas Markko

Fysioterapeutti, personal trainer ja kokenut fysiikkavalmentaja

Joonas on kokenut personal trainer ja fysioterapeutti, jolla on noin 10 vuoden kokemus liikunta-alalta. Joonas on työskennellyt kuntoilijoiden valmentamisen ohella myös urheilijoiden kanssa – mm. Helsingin Jokereiden fysiikkavalmentajana. Ammatillisesti Joonaksen vahvuuksia ovat huolellinen asiakkaan ongelmaan perehtyminen, terapeuttisen harjoittelun ohjaaminen sekä voimaharjoittelu ja suorituskyvyn parantaminen. Joonas syventyy alaraajafysioterapiaan, ja hänen osaamisensa keskittyykin lonkan, polven ja nilkan ongelmiin. Movement Fysioksella Joonaksen erityisosaaminen korostuu ennen muuta junioriurheilijoiden fysiikkavalmennuksessa. 

joonas(a)movementfysios.fi