Shockwave- ja huippukylmähoidot nyt Vantaalla

Shockwave on tehokas ja nopea hoitomenetelmä

Shockwave -paineaaltolaitteella hoidetaan erilaisia kehon kiputiloja. Shockwave-hoito sopii erinomaisesti esim. niska-hartiaseudun jännitystilojen hoitoon. Erityisesti käytämme shockwave-hoitoa pitkittyneissä kiputiloissa, mm. juoksijan ja hyppääjän polviongelmissa, lihaskramppien hoidossa sekä pitkittyneissä olkapään jänneongelmissa. Muita yleisiä käyttöaiheita ovat plantaarifasciitti, akillesjänteen ongelmat sekä pitkittynyt tenniskyynärpää, josta voit lukea tapausesimerkin täältä. 

Shockwave-hoito, kuten muukin fysioterapia, perustuu asiantuntijan arvioon asiakkaan tilanteesta. Hoitokerta on kestoltaan tyypillisesti 10-15 minuuttia ja hoidon vaste on jokseenkin välitön. Hoito voi olla jossain määrin kivuliasta.

 

Shockwavella merkittävä vaikutus jo 2-5 hoitokerralla

Nivel- ja jännealueiden shockwave-hoito toteutetaan n. 7-10 vrk välein. Elimistö reagoi shockwave-hoitoon käynnistämällä puolustusreaktion, joka kestää useita vuorokausia, siksi hoitojen välin tulee olla erityisesti nivel- ja jännealueilla riittävän pitkä. Shockwave-hoito yhdistettynä omaharjoitteisiin tuo useimmiten asiakkaalle optimaalisen tuloksen.

 

X°Cryo™ kylmähoitolaite

Suomessa kehitetty, patentoitu huippukylmälaitteisto tuo Cryoterapian kaikkien ulottuville.

 

Mikä on X°CRYO™?

Täysin uudenlainen, paikalliseen huippukylmähoitoon tarkoitettu laite, joka auttaa moniin vaivoihin nopeasti ja turvallisesti.

 

Mitä on Cryoterapia?

Kylmähoitoa on käytetty menestyksellisesti jo pitkään, ja sen tehokkuus on todistettu kymmenillä kliinisillä tutkimuksilla. Cryoterapia perustuu solutason termoshokkiin, joka laukaisee kehon oman puolustusmekanismin ja poistaa kipua.

 

Mihin se auttaa?

Huippukylmä on tehokas apu kipuihin ja särkyihin. Se parantaa nivelten ja lihasten liikkuvuutta, nopeuttaa toipumista leikkauksista, sekä poistaa turvotusta. Movement Fysioksella huippukylmää käytetään erityisesti fysioterapiaa täydentävänä hoitomuotona.

Lue lisää osoitteessa www.Xcryo.fi

tai kysy lisää numerosta 044-244 2266