Personal training -palvelut Vantaalla

”Jo ensimmäisten kuukausien aikana paino on pudonnut 10 kg” – Jani K., soitinrakentaja

PERSONAL TRAINING -STUDIOSI TIKKURILAN KESKUSTASSA!

 

Movement Fysios Personal Trainer – tavoitteellista harjoittelua Vantaan studiolla

Movement Fysios Personal Trainerin tehtävä on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen. Personal trainerimme ovat jatkokoulutettuja fysioterapeutteja ja ymmärtävät laajasti ihmisen terveydestä ja progressiivisesta harjoittelusta. Pääset näin tavoitteeseesi ammattitaitoisessa ja turvallisessa ohjauksessa.

 

Suunnitelmallinen personal training kannustavan ja huolehtivan personal trainerin kanssa

Personal trainerimme avulla voit kasvattaa lihasvoimaa, pudottaa painoasi, palata liikunnan pariin esim. synnytyksen tai ison leikkauksen jälkeen tai aloittaa isomman elämäntapamuutoksen. Movement Fysioksen personal training voi sisältää esimerkiksi treeniä ja valmentautumista Lapin vaellusta varten. Personal training voi olla myös tavoitteellista voima- ja/tai kestävyysharjoittelua. Asiakas ja personal trainer sopivat yhdessä valmennustapaamisten sisällöstä ja ajankohdista.

 

Pitäisi liikkua enemmän, syödä terveellisemmin ja levätä enemmän mutta motivaatio muutokseen on hukassa? Movement Fysioksen psyykkisestä valmennuksesta apua matkalle parempaan jaksamiseen

Movement Fysioksen personal training ei ole pelkästään treeniä tai ravitsemuksen optimointia. Laadukkaassa personal trainingissa otetaan huomioon myös tekijöitä, jotka ovat jarruttamassa terveellisten elämäntapojen saamista osaksi omaa elämää. Psyykkinen valmennus voi olla varsin merkittävässä osassa personal trainingissa etenkin silloin, kun asiakas on kiireinen, stressaantunut ja tavoitteet on asetettu varsin koviksi. Maltilliset muutokset ja tietoinen työskentely personal trainerin ohjauksessa ovat mitä todennäköisimmin tie pysyviin elämäntapamuutoksiin. Siksi suosimmekin pidempiä valmennussuhteita (3-12 kk).

 

Kiinnostuitko? Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, soita 044 244 2266 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

Movement Fysioksen personal trainerit ovat käytettävissäsi myös silloin, kun kaipaat lähinnä päivitystä treeniohjelmaasi tai haluat sinulle laaditun yksilöllisen kotiharjoitteluohjelman.

 

 

PERSONAL TRAINING-HINNASTO VANTAA

Harjoitusohjelma 90 min 169€

Valmennuspakettien hinta määräytyy aina yksilöllisesti riippuen valmennuksen kestosta ja tapaamisten tiheydestä.

 

 

Itä-Helsingin alueella personal training -yhteistyötä teemme Innosta personal trainerin kanssa.

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti

11 + 7 =

Personal Training Vantaa
Voimavalmennus Vantaa
Äitiysliikunta Vantaa
Personal training testaus Vantaa
Juoksuanalyysi Vantaa