Hieronta ja akupunktio

Movement Fysios tarjoaa klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fasciakäsittelyjä ja akupunktiota. Hieronta vähentää lihasjännitystä ja kipuilua, nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta,sekä rentouttaa kehoa ja mieltä alentaen stressiä.

Helppo ja nopea ajanvaraus – miten sinulle parhaiten sopii

Movement Fysioksen hieronta- ja fasciakäsittelyt sekä akupunktio ovat kustannustehokas tapa tukea omaehtoista lihashuoltoa.

Meiltä myös hieronta- ja akupunktiolahjakortit

Me huolehdimme, että lahja merkitsee saajalleen yhtä paljon kuin lahjansaaja merkitsee sinulle.

 

Hieronta

Movement Fysiokselta saat monipuolista, yksilöllistä, juuri sinulle räätälöityä hierontapalvelua.

Kerro hieronnan aluksi mahdolliset kipupisteesi ja toiveesi. Fysioterapeuteiltamme saat hieronnan aikana myös vinkkejä lihashuoltoon.

Hieronta

  • avaa ja rentouttaa kireitä lihaksia
  • kiihdyttää aineenvaihduntaa
  • rentouttaa mieltä
  • sairaana et voi tulla hierontaan

Varauksen peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Varaus on sitova.

Verohallinnon ohjeen mukaan hierontaa ei voi maksaa liikuntaan tarkoitetuilla maksuvälineillä (Smartum, Edenred). ePassin hyvinvointipassi käy hieronnan maksuvälineenä.

 

Fasciakäsittelyt

Fasciakäsittelyiden tavoitteena on palauttaa fascian normaali toiminta. Fasciakäsittelyihin voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

Fasciakäsittelyt kivun hoidossa

Fasciakäsittelyjä käytetään paitsi omana itsenäisenä hoitomuotonaan, myös osana fysioterapian manuaalisen terapian hoitovalikoimaa.

Fysioterapiassa tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt fascian toiminnan ongelmille.

Hoito ja tulosten seuranta

Fysioterapiassa saat fasciaongelmien yhteydessä aina oman harjoitusohjelman, jonka tarkistamme säännöllisin väliajoin, jotta edistyminen tapahtuu optimaalisella tavalla. Säännöllinen itsenäinen kotiharjoittelu tai harjoittelu Movement Fysioksen salilla takaa parhaat tulokset.

Fasciakäsittelyt jännitystilojen hoidossa

Fasciaongelmiin liittyy usein lihasten kömpelyys ja heikkous. Jännitystila saa aikaan pitkäkestoisen väsymyksen tunteen kehossa. Fascian parasta hoitoa on käsittelyt ja omaharjoitteet, lihasrelaksantit vaikuttavat valitettavasti vain lihakseen, eivät juurikaan fascian toimintaan.

 

Akupunktio

Movement Fysioksella akupunktiota käytetään yhtenä fysioterapian työkaluna tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoidossa. Akupunktion vaikutus perustuu hermosolujen tai hermoratojen toiminnan säätelyyn joko kiihdyttämällä tai estämällä kivunvälitysjärjestelmään oleellisesti vaikuttavien hormonien tuotantoa. Mm. migreenin hoidossa akupuktiosta on vahvaa tutkimusnäyttöä.

Lisätietoja antti@movementfysios.fi