Fysioterapia

Movement Fysioksen fysioterapeutit ovat pitkälle koulutettuja manuaalisen fysioterapian ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ammattilaisia. Meidä löydät aivan Tikkurilan keskustasta.

Meillä on lähes 20 vuoden kokemus kipuasiakkaiden kuntoutuksesta erityisesti:

– Niska- ja selkäongelmat
– Olkapääongelmat
– Päänsärky ja asentohuimaus
– Alaraajaongelmat ja tukipohjalliset
– Leikkausten jälkeinen kuntoutus
– Urheilu- ja rasitusvammat
Hieronta ja akupunktio
Äitiysfysioterapia (erkauman kuntoutus ja lantionpohjan toiminnanhäiriöt)

Fysioterapeuteistamme Antti on käynyt OMT-koulutuksen ja Mia Maitland Conceptin mukaisen manipulatiivisen fysioterapian erikoistumiskoulutuksen. Mia on myös syventänyt osaamistaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian saralla. Joonas on puolestaan erikoistunut liikkeen ja liikkumisen analysointiin ja fyysisen harjoittelun ohjaukseen sekä urheilufysioterapiaan. Erikoistumiskoulutuksista voit lukea lisää täältä www.omt.org ja www.imta.ch

 

Maitland- ja OMT -fysioterapia

OMT ja Maitland konseptien ydin muodostuu aina syvällisestä kliinisestä tutkimisesta ja tilanteen kartoittamisesta. Tällä pyritään maksimoimaan oikeiden hoitolinjojen valinta ja sitä kautta asiakkaan toimintakyvyn palautuminen ja ennen kaikkea parantuminen. Manuaalinen terapia voi sisältää mm. nivelmobilisointeja/manipulaatioita, fasciakäsittelyjä ja hermokudoksen käsittelyjä. Näiden lisäksi asiakas saa aina tarkat omahoito-ohjeet siitä, miten voi itse oirettansa helpottaa.
Lisäksi avarat liiketilamme on suunniteltu kattavan fyysisen kuntoutuksen ja valmennuksen tarpeisiin. Kysy lisää valmennuspalveluistamme info@movementfysios.fi.

 

Fysioterapian täydentävät hoidot

Movement Fysioksella on käytössä Shockwave paineaalto- ja Cryo -huippukylmähoitolaitteet. Niitä voidaan hyödyntää muun muassa tuki- ja liikuntaelinkipujen sekä erityisesti jänneongelmien hoidossa.

 

Aloitetaan yhteinen matka kohti kivuttomuutta ja paremmin toimivaa kehoa jo tänään!

Olkapääkivun hoito Vantaa
OMT fysioterapia Vantaa
Niskakivun hoito Vantaa